Asut

    

AHTI-PROTECTION SUOJAESSU

Kevyt, pehmeä ja hyvin istuva Ahti-suojaessu on valmistettu sadeasukankaasta.Helposti puhdistettavana sopii moneen käyttöön. Erinomainen kalan tai lihan käsittelyyn. Väritummanvihreä...

13.50€

ANORAKKI 817 OCEAN

Anorakkimallinen takki kovaan käyttöön. Verkkokalastajalle asusteen tärkeinyksityiskohta on se, että siinä ei ole yksityiskohtia.Ulkopinnassa ei ole nappeja,solkia, vetoketjuja eikä leikkauksia, joihin verkon ahnaat langat voisivat takertua. Paksukulutuksen ja tulenkestävä 540 g PVC-kangas puuv..

69.00€

AVOHAALARI 215, PU/PVC

Haalarit on tehty notkeasta ja pehmeästä, päällä kevyestä PU/PVC-kankaasta. Saumat onteipattu vedenpitäviksi. Korkea haalari suojaa myös kylkiä, silloin kun ei käytetä takkia. Lahkeetovat niin väljät, että ne voi pukea saappaat jalassa.Vedenpitävyys (vedenpaine) 3000mm. Väri vihreä. Koot M - XXXL...

31.90€

AVOHAALARI 916 OCEAN ORANSSI

Järeään työkäyttöön sopiva suojahaalari. Paksu 540 g PVC-kangas polyesterikudoksella.Leveä malli mahdollistaa esim lämpöhaalarin käytön housujen kanssa. Sopii hitsaukseen ym.tulityöhön (EN 533, 10 min tulialtistus). Leveät vahvistetut saumat.Pakkasenkesto -20 C. Vedenpitävyys (vedenpaine) 15000mm. V..

69.00€

AVOHAALARI 917, PU/PVC

Notkea kulutusta kestävä ja vedenpitävä PU/PVC kangas teipatuilla saumoilla. Haalarin lahkeetovat niin väljät, että ne voi pukea saappaat jalassa. Väljyys parantaa myös tuuletusta ja helpottaaliikkumista. Poutasäällä riittävät pelkät housut suojaamaan kalastajaa märältä verkolta ja kalanlimalta.Vede..

29.90€

AVOHAALARI 920

Haalarit on valmistettu kumimaisesta 0,85 PVC/pe-kankaasta. Materiaali on miellyttävänpehmeä jopa -20° C pakkasessa. Kangas testattu EN 20811 mukaan, jossa minimi vesipalkkion 10 000 mm. Paksuna ja kestävänä soveltuu ammatti- tai vaativaan harrastuskäyttöön. Lahkeetovat niin väljät, että ne voi puke..

49.00€

KAHLUUHOUSUT OCEAN

Haalarimalliset rintakehän päälle ylettyvät housut kiintokengillä. Materiaali 500g PVC. Koot: 40-46 (kengännumero).Haalarimalliset rintakehän päälle ylettyvät housut kiintokengillä. Kahluuhousut ovaterinomainen apu rannalta kalastettaessa ja niiden avulla viet katiskan tai nostat laiturin ylöskylmän..

69.00€

KAHLUUSAAPPAAT OCEAN

Miellyttävän pehmeästä 500 g PVC/polyesteristä valmistetut pitäväpohjaiset kahluusaappaat.Koot: 40 - 46...

49.00€

KELLUNTATAKKI CORAL 860, REGATTA

Tuulen ja veden pitävä tyylikäs kelluntatakki, jonka kauluksessa fluoresoivaa väriä oleva huppu. Takissa on vedenpitävä vetoketju, haararemmi, kainaloissa vetoketjulliset ilma-aukot ja hihoissa tarrakiristys sekä runsaasti taskuja. D-renkaaseen voi kiinnittää moottorin hätäkatkaisimen. Runsaasti tas..

209.00€

KELLUNTATAKKI CORAL 861, REGATTA

Tuulen ja veden pitävä tyylikäs kelluntatakki, jonka kauluksessa fluoresoivaa väriä oleva huppu. Takissa on vedenpitävä vetoketju, haararemmi, kainaloissa vetoketjulliset ilma-aukot ja hihoissa tarrakiristys sekä runsaasti taskuja. D-renkaaseen voi kiinnittää moottorin hätäkatkaisimen. Runsaasti tas..

209.00€

TAKKI 221, PU/PVC

Takin hartioissa riittää tilaa kumarteluun. Selässä suuri suojattu ilmastointiaukko. Kaksiriviä neppareita ja kaksinkertainen suojaläppä, sileä etuosa. Kaksinkertaiset hihansuut,sisähihoissa kuminauharesori. Hupussa nyörikiristys, sivulla tarranauhalla suljettavatasku, joka ei haittaa verkkokalastus..

36.50€

TAKKI 918, PU/PVC

Takki suljetaan vetoketjulla jonka vedenpitävyys varmistetaan lisäksi nappikiinnitteiselläsuojaläpällä. Väljän mitoituksen ansiosta takki tuulettuu ja sen alle mahtuu hyvin lämmintävaatetusta.Takin ulkopinta on sileä, joten verkon langat eivät tartu siihen. Hupussa nyörikiristys.Notkea kulutusta kes..

32.90€

Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 13. Sivuja 2.)