Puukkoja

AHTI JÄNKÄ RST

AHTI JÄNKÄ RSTLaadukas peruspuukko huolettomalla rosteriterällä ja visakoivukahvalla vuoluun ja kalalle. Terän pituus 79 mm MITATKokonaispituus ilman tuppea 190 mmTerän pituus 79 mm   TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puuko..

49.90€

AHTI JUHLA RST

AHTI JUHLA RSTNäyttävä puukko Kamppilalta 97mm mittaisella kromiterästerällä, ruskeaksi öljytyllä visakoivukahvalla ja messinkiheloilla MITATKokonaispituus ilman tuppea 208 mmTerän pituus 97 mm   TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistava..

99.90€

AHTI KAATO

AHTI KAATOLeuku 120 mm vanadium-hiiliterästerällä ja vaalealla visakoivukahvalla.MITATKokonaispituus ilman tuppea 245 mmTerän pituus 120 mm  TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puukot käsityönä. Kamppiloilla on puukkojen valmistuksesta..

79.00€

AHTI KAIRA

AHTI KAIRAJämäkkä hiiliteräspuukko eränkävijöille 72 mm terällä ja käteen istuvalla visakoivukahvalla. MITATKokonaispituus ilman tuppea 190 mmTerän pituus 72 mm   TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puukot käsityönä. Kamppilo..

58.90€

AHTI KAIRA RST

AHTI KAIRA RSTJämäkkä isokokoinen rosteripuukko eränkävijöille ja metsästäjille 120 mm vanadium-kromi terällä. MITATKokonaispituus ilman tuppea 235 mmTerän pituus 120 mm   TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puukot käsityönä...

69.90€

AHTI KORPI

AHTI KORPIHieno yleispuukko vuoluun ja erälle. MITATKokonaispituus ilman tuppea 190 mmTerän pituus 79 mm   TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puukot käsityönä. Kamppiloilla on puukkojen valmistuksesta kymmenien vuosien kokem..

44.90€

AHTI LEUKU 14

AHTI LEUKU 14Keskipitkällä 145 mm vanadium-hiiliterästerällä. Suosittu myös sotilaspuukkona.MITATKokonaispituus ilman tuppea 270 mmTerän pituus 145 mm TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puukot käsityönä. Kamppiloilla on puukkojen valmistuk..

78.90€

AHTI LEUKU 9

AHTI LEUKU 9Komea hirvi- ja metsämiehen leuku 90 mm vanadium-hiiliterästerällä. MITATKokonaispituus ilman tuppea 215 mmTerän pituus 90 mm   TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puukot käsityönä. Kamppiloilla on puukkojen ..

72.90€

AHTI METSÄ

AHTI METSÄPerinteisen mallinen vuolu- ja eräpuukko. Terän pituus 95 mm. MITATKokonaispituus ilman tuppea 210 mmTerän pituus 95 mm   TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puukot käsityönä. Kamppiloilla on puukkojen valmistu..

43.90€

AHTI METSÄ RST

AHTI METSÄ RSTLaadukas peruspuukko huolettomalla rosteriterällä ja visakoivukahvalla vuoluun ja kalalle. Terän pituus 95 mm MITATKokonaispituus ilman tuppea 210 mmTerän pituus 95 mm   TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puuko..

48.90€

AHTI TIKKA

AHTI TIKKAHyvä puukko nikkareille, linnustajille ja pienen kalan perkuuseen. Terän pituus 62 mm. MITATKokonaispituus ilman tuppea 170 mmTerän pituus 62 mm  TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puukot käsityönä. Kamppiloilla on puuk..

27.90€

AHTI VAARA

AHTI VAARAKaunis visakahvainen ja messingillä koristeltu käsinvalmistettu hiiliteräspuukko. Terän pituus 97 mm. MITATKokonaispituus ilman tuppea 215 mmTerän pituus 97 mm   TIETOA AHTI-PUUKOISTAKauhavalaiset puukkomestarit Reino ja Janne Kamppila valmistavat Ahti-puukot käsityönä...

64.90€

Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 13. Sivuja 2.)